Kosinta odottaa Katy Perryä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poplaulaja John Mayer tunnetaan eräänlaisena naistenmiehenä, sillä hänen tiedetään deittailleen monia viihdemaailman kaunottaria. Viime aikoina tähti on viihtynyt on-off-suhteessa laulajatar Katy Perryn käsipuolessa.

Nyt Mayerin kerrotaan päättäneen kosia Perryä kuuden kuukauden deittailemisen jälkeen. Lähteiden mukaan popuros on niin rakastunut itsenäiseen Katyyn, että hän harkitsee vakavasti aloilleen asettumista.

– John pitää siitä, että Katy on itsenäinen, eikä huomiohakuinen ja takertuva, kuten muut hänen naisensa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun John on tuntenut näin ketään tyttöä kohtaan. He todella tuovat toistensa parhaat puolet esiin, kertoi lähde More!-lehdelle.

28-vuotias Katy Perry on jo toipunut erostaan Russell Brandin kanssa, ja hänenkin sanotaan haluavan jo sitoutua vakavasti. Hän on saanut lisää itseluottamusta Mayerin seurassa. Popparin kerrotaan jopa haaveilleen yhteisistä lapsista Johnin kanssa.

Mayer muistetaan lukuisista naispuolisista julkkisseuralaisistaan. Miestähti on tiettävästi seurustellut muun muassa Jennifer Love Hewittin, Vanessa Carltonin, Jennifer Anistonin ja Jessica Simpsonin kanssa. Mies kertoi taannoin julkisuudessa, että etsii tyttöystäväkseen älykästä naista, jonka kanssa on samalla aaltopituudella.