Shauna Sand öljysi silikoninsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sandia ei tunneta luonnollisesta kauneudestaan, sillä muodokas kaunotar on muokannut ulkomuotoaan lukuisilla operaatioilla. 41-vuotias nainen koristaakin muovisilta näyttävine kasvoineen aika ajoin viihtelehtien sivuja.

Nyt Shauna on julkaissut Instagram-sivullaan seksikkään otoksen, jossa hänet nähdään öljyttynä. Niukkoihin bikineihin verhoutunut tähti onkin kuvassa ruskettuneen ja hyvävointisen näköinen.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.