50 Centiä ammuttiin yhdeksän kertaa – jotain hyvääkin seurasi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Taannoin räppärille tarkoitettujen r&b-tähti Ciaran alastonkuvien tosin uutisoitiin päätyneen vahingossa räppärin sijaan kaikkien nähtäville internetiin.

Hyvästä fyysisestä kunnostaan tunnettu 37-vuotias muusikko julkaisi hiljattain Formula 50 -nimisen kuntoilu- ja ruokavalio-oppaan. 50 Cent paljasti Today-verkkosivuston haastattelussa, että paikkomielle kehon treenaamiseen alkoi vuonna 2000, kun räppäriä ammuttiin yhdeksän kertaa.

– Loukkaannuin aika pahasti, joten minun piti mennä kuntoutukseen. Siellä minut laitettiin kävelemään erityiselle kuntomatolle, koska jalkani olivat huonossa kunnossa, 50 Cent kertoi.

Räppäri intoutui jatkamaan kuntoilua myös varsinaisen kuntouttamisen jälkeen. Hänen mukaansa jo pelkkä kuntosalin ilmapiiri innosti hänet tutustumaan kehonrakentamisen eri osa-alueisiin. 50 Centin mukaan hän on täydellinen kuntoilun kannustaja siitäkin huolimatta, että jotkut arvostelevat rap-elämäntyyliä epäterveelliseksi.

– Saatat kysyä, että kuka minä olen saarnaamaan kuntoilusta? Minullahan oli biisi ”High All The Time”, pilvessä kaiken aikaa. Mutta minä en juo enkä käytä huumeita. Se kappale oli ensimmäisellä levylläni, koska huomasin muiden artistien myyvän paljon levyjä sellaisella sisällöllä, 50 Cent paljastaa Formula 50-kirjassaan.

Viime vuonna 50 Centin levy-yhtiö kieltäytyi yllättäen julkaisemasta hänen Black Magic -albumiaan. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi, ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan. 50 Cent työstää parhaillaan Street King Immortal -levyä, joka tullaan julkaisemaan tammikuussa 2013.