Carine Felizardo riisui keskellä New Yorkia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brasiliassa järjestettiin viime vuonna jo toista kertaa maanlaajuinen Miss Peppu -missikilpailussa. Siinä haettiin kisan nimen mukaisesti parasta latinopeppua. Kilpailun voitti 25-vuotias Carine Felizardo, joka on sittemmin poseerannut jo lukuisissa rohkeissa kuvissa.

Nyt Carine Felizardo on kääntänyt ohikulkijoiden katseita New Yorkin ytimessä, Times Squarella. Neitokainen nimittäin poseerasi valokuvaajalla keskellä katua stringeissä ja mustissa korkokengissä. Felizardo oli peittänyt rintamuksensa tiukkaan bikiniyläosaan.

Jokaisessa maan 27 osavaltiossa valittiin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Toiseksi peppukisassa sijoittui Sao Pauloa edustava 21-vuotias Camila Vernaglia, joka sittemmin nousi otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet nimittäin ikuistettiin suutelemassa kolmanneksi missikisassa sijoittuneen Andressa Urachin kanssa. Naiset nautiskelivat toistensa seurassa veneellä intiimeissä tunnelmissa.