Huippusuosittu bändi hajoamaisillaan: ”Ei tunnu enää oikealta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpien tyttöbändien joukkoon lukeutuva Girls Aloud -yhtye perustettiin vuonna 2002 Popstars-ohjelmassa. Tyttöbändin jäseniä ovat Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts ja Kimberley Walsh. Heidän tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Love Machine ja Sound of the Underground.

Nyt Girls Aloud -hittiyhtyeen huhutaan hajoavan. Popkaunottarien kerrotaan lähtevän eri teille Ten – The Hits -kiertueen päättymisen jälkeen. Kymmenen vuotta yhdessä pysyneen tyttöbändin kerrotaan eroavan, koska he haluavat lopettaa ikään kuin huipulla ja menestyneinä. Yhtye ei ole kommentoinut huhuja.

– Girls Aloud ei halua vastata hajoamiseen liittyviin kysymyksiin, koska se pilaisi viimeisen kiertueen. He kaikki tietävät, että yhteistyö loppuu pian. Kappaleiden laulaminen ei enää tunnu heistä enää yhtä oikealta kuin kaksikymppisinä, lähde kertoi The Sun -sivustolle.

Yhtyeen huhuttiin hajonneen jo vuonna 2007, mutta tyttöbändin managerinakin toiminut Louis Walsh kiitti väitteet. Girls Aloud -yhtye on julkaissut viisi studioalbumia ja kokoelmalevyn. Heidän Beautiful Cause You Love Me -kappaleen musiikkivideo julkaistiin viime kuussa YouTube-palvelussa. Se on kerännyt jo yli kaksi miljoonaa katsojaa.