Miss Suomi Sara Chafak Pasila-parodiasta: ”Kuolen nauruun!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafak on edustanut tyylikkäästi suomalaista naiskauneutta maailmalla. Taannoin jopa amerikkalaiset paparazzit innostuivat hänestä Miami Beachilla, jolloin useat viihdelehdet hehkuttivat kaunotarta vuolaasti verkkosivuillaan.

Nyt Sara on päässyt huippusuositun Pasila-animaatiosarjan parodian kohteeksi. Hittisarjan viime viikon jaksossa nähtiin missikisat, joiden turvallisuudesta Pöysti sai tehtäväkseen vastata. Kilpailussa olivat nimittäin mukana myös Miss Suomet Barbara Pumpanen ja Whatta Chafak. Eilen illalla Sara näki kyseisen jakson ja kommentoi sitä heti tuoreeltaan. Palaute oli erittäin positiivista.

– Hahhha, olen sanaton! Kuolen nauruun! Sara Chafak kommentoi Pasila-parodiaansa Facebookissa.

Kuva: YLE Areena
Kuva: YLE Areena

Pasilan jakson voi katsoa verkossa tästä.