Yhden illan seksisuhde lähti käsistä – poliisi saapui viimein hätiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyvin menestynyt Kauhea kankkunen -elokuva ja sen suosittu jatko-osa saavat pian kolmannenkin osan. Elokuvien ohjaaja Todd Phillips ja leffan tähdet aloittivat kolmannen elokuvan kuvaamisen jo viime syksynä. Yhdysvalloissa Kauhea kankkunen 3 saa ensi-iltansa 24. toukokuuta 2013.

Suosittujen komediaelokuvien ohjaaja Todd Phillips sai hiljattain huokaista helpotuksesta, sillä häntä jo pitkään ahdistellut nainen pidätettiin miehen kodin ulkopuolelta. Ohjaajan mukaan vaikutti siltä, että Juliana Shiao -niminen nainen oli salaa asunut hänen tontillaan jo päivien ajan.

TMZ-verkkosivuston mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun Phillips tapasi 22-vuotiaan Juliana Shiaon elokuvan kuvauksissa noin kaksi vuotta sitten ja he päätyivät harrastamaan seksiä. Juliana ei jättänyt ohjaajaa tämän jälkeen rauhaan, vaan lähetti taukoamatta tekstiviestejä, saapui hänen talolleen ja seurasi miestä jopa Las Vegasiin viime vuoden marraskuussa. Nainen ilmaantui tämän jälkeen ohjaajan kotiin Los Angelesiin ja tuhosi miehen tyttöystävän auton.