Balearica Festival tuo Välimeren klubitunnelman Vaasaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasassa järjestetään 2. helmikuuta elektroniseen tanssimusiikkiin keskittynyt Balearica Festival, joka on Välimeren bilesaarten kuumiin konemusiikkirytmeihin keskittyvä tapahtuma Ibizan klubien hengessä. Tropiclandia-kylpylässä järjestettävän tapahtuman päätähtenä nähdään Solarstone.

Brittituottaja Solarstonen lisäksi tapahtumaa tähdittävät kahdella eri lavalla myös kotimaiset tähdet Orkidea, Heikki L, Milla Lehto ja Lovetone. Toinen lavoista keskittyy tech house ja house -genreihin ja toinen lava progressiiviseen houseen sekä tranceen.

Brittiläinen Solarstone on tullut tunnetuksi musiikkituottajana, remixaajana ja DJ-tähtenä. Hän on soittanut esimerkiksi Creamin klubi-illoissa Amnesiassa sekä Ministry of Soundin ja Gategrasherin klubitapahtumissa. Tapahtumapaikka Tropiclandia tuo 32 asteen lämpötilaltaan baleaarisen tunnelman keskelle Suomen kylmintä talvea.

Balearica2013