Tiesitkö nämä julkkisten hämmästyttävät erikoistaidot? Mukana Justin Bieber

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailman julkkistähdet ovat usein otsikoissa yksityiselämänsä ja menneisyyden paljastustensa merkeissä. Jotkut puhuvat avoimesti elämästään parrasvalojen takana, kun taas toiset julkut saattavat pitää tiukasti kiinni yksityisyydestään.

Nyt verkossa on julkaistu hauska lista julkkistähtien erikoistaidoista, joista kovin moni ei ole aiemmin ollut tietoinen. Teinipoppari Justin Bieberin erikoistaitoihin lukeutuu koripalloilun ja jääkiekkoilun lisäksi Rubikin kuution ratkaiseminen. Nuorukainen osaa nimittäin ratkaista älypelin 84 sekunnissa.

Latinokaunotar Salma Hayek tunnetaan elokuviensa lisäksi uhkeasta vartalostaan. Nuoruudessaan näyttelijätär oli kuitenkin kiinnostunut voimistelusta. Hän oli urheilulajissa todella menestynyt, sillä hänet valittiin aikoinaan Meksikon voimistelijoiden olympiajoukkueeseen. Hayekin isä kuitenkin kielsi tytärtään liittymästä joukkueeseen, koska hän halusi lapsensa elävän normaalin lapsuuden.

Scream-elokuvissa näytellyt David Arquette muistetaan ennen näyttelijäuraansa showpainijana. Näyttelijä viihtyy kuitenkin kulissien takana yllättävän harrastuksen – nimittäin kutomisen parissa. Kuuluisa kutoja Edith Eig kehui taannoin Arquetten kutomistaitoja, kun mies kävi Eigin kutomiskurssilla.

Suomalaisen elokuvaohjaajan Renny Harlinin entinen vaimo, Geena Davis, on Oscar-palkittu näyttelijätär. Kovin moni ei ole kuitenkaan tiennyt, että Hollywood-tähti on taidokas jousiampuja. Brunette sijoittui vuonna 1999 kansainvälisissä mestaruuskisoissa 300 osallistujan joukosta 29. sijalle. Hän oli myös ehdolla Sydneyn olympialaisiin vuonna 2000.

Irkkukomistus Colin Farrell on miljoonien naisten janoama elokuvatähti, mutta aikoinaan hän hurmasi naisia myös tanssilavoilla. Hän nimittäin opetti 90-luvun alussa rivitanssia kotimaassaan Irlannissa. ChaCha-sivuston mukaan mies kiersi kotimaataan minibussilla ja kävi eri kaupungeissa opettamassa kyseistä tanssityyliä.

Frendit-hittisarjan Chandler-roolihahmona tunnettu Matthew Perry on esiintynyt lukuisissa elokuvissa uransa aikana. Ennen viihdemaailmaa hän kuitenkin viihtyi hikisissä pukuhuoneissa, sillä mies harrasti kilpatasolla tennistä. Matthew Perry niitti nuorempana menestystä tennispelaajien juniorikilpailuissa. Twilight-kaunotar Kristen Stewart on puolestaan kertonut erikoistaitonsa olevan jonglööraaminen.