Max Chiltonin huippuseksikäs tyttöystävä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamaailman kirkkaimmista tähdistä moni on niin sanottu house hold name, jotka tunnetaan kaikissa kotitalouksissa. Sellaiselle tasolle ei ole vielä onnistunut nousemaan nuori brittikuljettaja Max Chilton, joka debytoi F1-sarjassa Marussian tallin kuljettajana.

Nyt Max Chilton on kuitenkin onnistunut kiinnittämään paparazzien huomion, mutta tosin lähinnä poikkeuksellisen näyttävän tyttöystävänsä ansiosta. Rattimies lomailee parhaillaan Barbadoksen Sandy Lane -kohteessa yhdessä tyttöystävänsä kanssa, ja siellä kuvaajat ikuistivat heidät romanttisella kävelyllä rannalla.

21-vuotias Max Chilton tuli alunperin tunnetuksi kilpakuljettajana GP2-formulasarjassa, jossa hän sijoittui neljänneksi vuonna 2012. Vuonna 2013 hän pääsee viimein esittelemään taitojaan myös autourheilun Formula 1 -kuninkuusluokassa saatuaan kiinnityksen Marussian talliin.