Tässäkö maailman härskein juomamerkki?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukemattomia tuotemerkkejä, joiden nimistä on löydettävissä jonkinlainen kaksimielinen viittaus. Usein viittaus on selvä jo ilman syvempää pohtimistakin, ja eräs tällainen tuote on britanniassa jo pitkään kaupoissa ollut Pussy. Nyt juoma on noussut otsikoihin.

Kuva: Pussy
Kuva: Pussy
Kuva: Pussy
Kuva: Pussy

Tähän saakka Pussy-juomaa ei ole markkinoitu kovinkaan näkyvästi, mutta nyt sitä tuottavassa Pussy Drinks Ltd. -yhtiön osakkaisiin lukeutuva mainostoimisto Beattie McGuinness Bungay on ryhtynyt toimeen ja kehitellyt varsin kaksimielisen mainoskampanjan.

pussy21012013c

Juoman kehitti vuonna 2004 silloin vasta 21-vuotias Jonnie Shearer, joka antoi itselleen tittelin ”Pussy Magnate”, jota tuskin tarvitsee suomentaa. Juomasta tuli nopeasti suosittu Lontoon klubeilla, ja nyt suunnitelmissa on mahdollisesti jopa koko Euroopan valloitus.