Jenelle Evans kiidätetty sairaalaan – epäillään keskenmenoa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom -realitysarjassa seurataan teini-ikäisenä raskaaksi tulleiden tyttöjen elämää. Ohjelman tunnetuin tähti on Jenelle Evans, joka sai poikavauvan 17-vuotiaana. Julkkikseksi aikoinaan noussut neitokainen odottaa parhaillaan toista lastaan.

Nyt Jenelle Evansin uutisoidaan joutuneen sairaalahoitoon. Hiljattain 21 vuotta täyttäneen teiniäidin huhutaan saaneen keskenmenon seitsemännellä raskausviikolla. Nuori nainen kiidätettiin sairaalaan tiistaina iltapäivällä. Hänen aviomiehensä Courtland Rogers ei ole uusimpien tietojen mukaan vaimonsa luona sairaalassa.

– Jenelle on sairaalassa. Infoan teille heti, kun tiedän, mitä tapahtuu, realitytähden virallisilla Facebook-fanisivuilla kirjoitettiin.

jenelleevans31052012

Jenelle Evans tuli äskettäin raskaaksi, koska hän unohti muutaman ehkäisypillerin. Teiniäiti on ollut nyt reilun kuukauden ajan naimisissa Courtland Rogersin kanssa. Pariskunnan on huhuttu eronneen jo useamman kerran. Jenelle Evans on muun muassa väittänyt aviomiehensä pettäneen häntä toisen naisen kanssa.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.