Johanna Lundback on uusi huippuseksikäs malli – pysäyttävät bikinikuvat julki

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naapurimaastamme Ruotsista on muoti- ja viihdealalle päätynyt moniakin näyttäviä kaunottaria. Kansainvälisesti tunnettu glamourmalli on esimerkiksi silikonipommi Victoria Silvstedt.

Tällä kertaa huomiota on herättänyt eräs toinen ruotsalainen kaunotar, Johanna Lundback. 176-senttinen tumma neitokainen on ikuistettu nyt näyttäviin Nelly-vaatemerkin alusvaatekuviin. Otoksissa malli esitteleekin estottomasti naisellisia muotojaan.

Johanna Lundback on Nelly-vaatemerkin malli. Hänet on nähty muun muassa brändin alusvaate- ja uimapukukuvissa. Lundback kirjoittaa lisäksi myös omaa malliblogiaan verkossa. Rintavan mallikaunottaren kuppikoon tiedetään olevan D-kuppi. Hän ei pelkääkään esitellä mallikuvissa kurvejaan.