Muistatko iskelmätähti Johanna Siekkisen? Menestyy nyt maailmalla dancetähtenä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Johanna tuli tunnetuksi 1990-luvulla iskelmälaulajana, jolloin hän käytti vielä taiteilijanimeä Johanna Siekkinen. Hän muutti 2000-luvun puolivälissä ulkomaille ja asui ensin Nigeriassa vuoden verran ja sen jälkeen viiden vuoden ajan Hollannissa.

Hollannissa asuessaan Johanna ryhtyi tekemään dance- ja klubimusiikkia. Musiikkityyli osui kohdalle luonnollisesti, sillä Hollanti on merkittävä elektronisen musiikin maa ja Johanna tutustui siellä asuessaan alalla työskenteleviin henkilöihin. Johanna on menestynyt vuosien varrella alallaan hyvin. Hänen kirjoittamiaan ja laulamiaan kappaleita ovat soittaneet klubimaailman huipputähdet, kuten Armin van Buuren, Tiesto ja Paul Oakenfold.

johanna23012013b

Johanna on julkaissut vastikään tulevan albuminsa ensisinglen Alive. Single on julkaistu Ranskassa, Benelux-maissa ja Pohjoismaissa. Johanna sai lisäksi kuudennen sijan Eurodance Web Awards 2012 -kilpailussa. Johanna on paras suomalainen, englanniksi laulava artisti kilpailun historiassa. Suomea hän edusti Alive-kappaleellaan. Alive-single on tällä hetkellä Swedish Buzz Chartsin sijalla 2. Kappaleen musiikkivideo on esitetty lisäksi International DJ TV -ohjelmassa Yhdysvalloissa. Yhden singlen remikseistä on tehnyt Freddy Bastone, joka sai Grammy-ehdokkuuden vuonna 2001.

Johanna on julkaissut aiemmin musiikkiaan Armada-nimisellä hollantilaisella levymerkillä ja työstää paraikaa uutta albumiaan Ranskassa ja Ruotsissa. Elektrosekoitteista dance-musiikkia sisältävä levy on tarkoitus julkaista myös Suomessa syksyllä 2013. Uusi levy tullaan julkaisemaan lisäksi mm. Ranskassa, Andorrassa, Monacossa, Belgiassa, Hollannissa, Luxemburgissa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

johanna23012013