Facebook-tempaus toteutti lasten unelman – tuloksena ihastuttava netti-ilmiö

Digi · Neea Jokinen

Moni Facebookin käyttäjä on varmasti törmännyt viime päivien aikana nopeasti verkossa leviävään otokseen, jossa nähdään viisi pientä lasta. Sisarukset pitelevät käsissään valkoista kylttiä, jossa he kertovat saavansa isältään koiranpennun, jos kyseistä otosta tykätään miljoona kertaa.

Nyt Cordellin sisarusten kerrotaan saavan vihdoin haluamansa koiranpennun, sillä heidän kuvaansa tykättiin nopeasti yli 2,6 miljoonaa kertaa. Perheen isä, Ryan Cordell, kertoi lehtihaastattelussa lastensa ansaitsevan koiranpennun Facebook-kampanjan onnistumisen vuoksi. ABC-sivuston mukaan lasten valokuva keräsi miljoona tykkääjä vain 13 tunnissa.

– He ovat todellakin ansainneet koiranpennun. Lapseni osoittivat, että isä oli väärässä, Ryan Cordell kertoi sivustolle.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Nettihitiksi nousseessa otoksessa nähdään 12-vuotias Cadence-tyttö, yhdeksänvuotias Emerson-tyttö, jotka poseeraavat kolmen pikkuveljensä kanssa sohvalla. He tervehtivät kyltissään maailmaa ja kertovat, että he saavat isältään koiranpennun, jos kuvaa tykätään yli miljoona kertaa. Lisäksi he kirjoittivat kylttiin, ettei heidän isänsä usko kampanjan onnistumiseen.

Perhe adoptoi koiran North Shore Animal League -eläinsuojasta. Nyt tytöt ovat kertoneet Facebook-sivullaan koiranpentunsa kuulumisista ja esitelleet aiheesta medioissa tehtyjä juttuja. Ryhmällä on jo yli 300.000 tykkäystä, ja siitä puhuu parhaillaan yli 325.000 ihmistä.