Gwyneth Paltrow julkaisi ihastuttavan lomakuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva Gwyneth Paltrow on esiintynyt uransa aikana kymmenissä elokuvissa. Näyttelijätär viettää nykyään onnellisesta perhe-elämää aviomiehensä ja lastensa Applen ja Moseksen kanssa.

Nyt 40-vuotias Gwyneth Paltrow on julkaissut verkossa kuvia perheensä lomamatkasta. Vaalea kaunotar on lomaillut viime päivinä Karibian St. Luciassa luksushotellissa. Eräässä nettiotoksessa näyttelijätär poseeraa suloisten lapsiensa kanssa aurinkolaseihin sonnustautuneena.

Kuva: Goop
Kuva: Goop

Gwyneth Paltrow saa usein suitsutusta hoikasta ja treenatusta vartalostaan, jonka eteen kuuluisa perheenäiti tekee paljon töitä. Vuonna 1990 näyttelijäuransa aloittanut kaunotar noudattaa tiukkoja dieettejä pitääkseen kroppansa timmissä kunnossa. Hän muun muassa syö vain yhden aterian päivässä. Näyttelijätär oli aikoinaan kihloissa Brad Pittin kanssa puolen vuoden ajan. Ennen avioliittoaan neitokainen seurusteli Ben Affleckin kanssa kolme vuotta.