Justin Bieber on Twitterin kuningas – ohitti viimein Lady Gagan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä. Poppari julkaisee usein muun muassa Instagram-kuvablogissaan otoksia kulissien takaa. Bieber käyttää myös verkon videopalveluita kommunikoidakseen faniensa kanssa.

Nyt Justin Bieber on noussut Twitter-palvelun kuninkaaksi. Teinitähti on jo pidemmän aikaa pysytellyt kakkospaikalla, sillä vain laulajatar Lady Gagalla oli häntä enemmän seuraajia. Asia on kuitenkin muuttunut, sillä Justin Bieberillä on tällä hetkellä 300 seuraajaa enemmän kuin Lady Gagalla.

Lady Gaga hallitsi Twitter-palvelun ykköspaikkaa vuodesta 2010 lähtien tähän päivään asti. Neitokainen ei ole pahoillaan kärkipaikan menettämisestä, sillä hän on vain onnellinen Bieberin puolesta. Laulajatar kommentoi muutosta Twitter-blogissaan.

– Olen niin ylpeä Justin Bieberistä ja hänen Beliebereistään. Olen iloinen siitä, että fanilaumasi vain kasvaa. Olet ansainnut sen! Lady Gaga kirjoitti verkossa.

Twittercounter-sivuston mukaan Justin Bieber saa joka päivä keskimäärin 40.055 uutta seuraajaa. Lady Gaga puolestaan saa joka päivä noin uutta 30.495 seuraajaa. Popkaunotar Katy Perryllä kyseinen luku on keskimäärin 29.843. Musiikkimaailman supertähdet käyttävät ahkerasti myös Facebook-palvelua, jossa muun muassa Lady Gaga on saanut yli 54,9 miljoonaa tykkääjää.