Momondo otti 27 nuorta siipiensä suojaan – mukana kolme suomalaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Matkailusivusto Momondo on antanut 27 nuorelle lahjakkuudelle mahdollisuuden tehdä läpimurtonsa vuonna 2013. Suomesta sponsorointiohjelmaan on valittu kolme nuorta. He ovat näyttelijä Niilo Syväoja, DJ Upi alias Ukko-Pekka Itäpelto ja juoksija Nooralotta Neziri.

Matkailussa on kyse uusien paikkojen löytämisestä ja uusien, inspiroivien ihmisten tapaamisesta. Vuonna 2013 momondo seuraa 27 tällaista ihmistä.

– Olemme vuosien saatossa saaneet paljon kansainvälistä huomiota ja haluamme käyttää tätä näkyvyyttä tukeaksemme omia sankareitamme ja lahjakkuuksia ympäri maailman. Haluamme tukea nuoria, jotka antavat kaikkensa joka päivä, jotka tavoittelevat uskomattomia saavutuksia, Momondon johtoryhmän jäsen Martin Lumbye kertoo.

Näyttelijälupaus Niilo Syväoja ponnahti koko Suomen tietoisuuteen näyteltyään pääosan Juhanina Tummien perhosten koti -elokuvassa. Tummien perhosten kodin jälkeen Niilo on näytellyt sivuosat muun muassa Harjunpää ja pahan pappi -elokuvassa ja Pussikaljaelokuvassa. Tällä hetkellä Niilo suorittaa siviilipalvelusta Töölöläisessä Q-teatterissa.

Helsingin yöelämässä viime vuosina paikkansa vakiinnuttanut nuori DJ-lupaus DJ Upi on kunnostautunut myös elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyneiden tapahtumien tuotantopuolella. Hänet on nähty työskentelemässä muun muassa Summer Sound-, sekä Colors -festivaaleilla ja tekemässä radio-ohjelmia Bassoradiosta Berliiniläiseen Sweat Lodgeen.

Nooralotta Neziri on suomalaisen pikajuoksun suurlupaus ja kannuksensa ansainnut huippu-urheilija. Nolo voitti kultaa alle 20-vuotiaiden EM-kilpailuissa vuonna 2011. Nooralotta edustaa seuratasolla Turun Urheiluliittoa ja hän opiskelee Turun yliopiston Porin yksikössä. Tulevana kesänä näet Nooralotan kamppailemassa nuorten EM-kisoissa Tampereella. Kauden päätavoite on luonnollisesti kilpailla MM-kisoissa Moskovassa.