Oksettava skandaali: Ravintola syötti ruoantähteitä 10 000 asiakkaalle!

Ohhoh! · Stara.fi

Taiwan ei ole erityisen tunnettu turistikohteena eikä myöskään hyvästä ruoastaan. Jatkossa turistien kannattaa katsoa tarkkaan mitä maassa suuhunsa laittaa, sillä siellä velloo parhaillaan ruokaskandaali. Tuhansille turisteille on nimittäin syötetty jätteitä.

Taiwanin suosituimpiin matkailukohteisiin lukeutuvassa Baishawanissa sijaitseva ravintola on nyt jäänyt kiinni syötettyään tietoisesti jätteitä arviolta yli 10.000 turistille, China Daily uutisoi.

Skandaali paljastui vasta kun eräs ravintolan työntekijöistä teki aiheesta salaa 14 minuuttia pitkän videon ja julkaisi sen verkossa. Ravintola keräsi asiakkaiden lautasille jääneet ruoantähteet ja kierrätti ne uudelleen seuraaville asiakkailleen ”tuoreina” annoksina.

Ravintolan pahaa-aavistamattomat asiakkaat ovat siis joutuneet syömään toisten lautasilla olleita ruokia ja jopa toisten asiakkaiden suustaan takaisin lautaselle sylkemiä ruokapaloja. Ravintolan omistaja Lu Hao Wenin mukaan päätös toimia näin on ollut ravintolan johtajan ja apulaisjohtajan. Nyt viranomaiset ovat sulkeneet ravintolan.