Suomalaisleffaa kuvattiin Norjassa: ”Siellä oli ihan omat lait”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elokuva Kaikella rakkaudella saa ensi-iltansa helmikuun alussa. Stara tapasi elokuvan päätähden Sampo Sarkolan ja tiedusteli mieheltä miten elokuvan kuvaukset sujuivat Suomen ja Norjan pohjoisen maisemissa.

Elokuvan eräs näyttävimmistä kuvauspaikoista oli tarinaan olennaisesti liittyvä kalastajakylä upean vuonon pohjukassa. Se teki vaikutuksen myös elokuvan tähtiin.

– Mieleenpainuvin oli Norjassa se pieni kalastajakylä. Se oli kuin villi länsi. Niillä oli ihan omat lait ja se pieni kapakkakuppila joka siellä oli oli aika erikoinen jo sen henkilökunnankin puolesta. Ihan omia lakejaan ne näköjään seuraa siellä, ja hyvillä öljyrahoilla pärjäävät, Sampo Sarkola kertoi Staralle.

Suomalaisen kuvausryhmän illanvietot sattuivat kylän pienen koon ansiosta kohdistumaan juuri samaiseen baariin, sillä valinnanvaraa ei ollut.

– Siellä oli vaan yksi baari, niin siinähän me oltiin. Tosiaan siinä kylässä asui muistaakseni 300 ihmistä ja melkein kaikki olivat kalastajia. Kyllähän siinä kuppia tuli otettua, Sarkola myöntää.