Jordana Brewster rohkeassa kaula-aukossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brasilialaisamerikkalainen näyttelijätär Jordana Brewster on onnistunut viime vuosina pääsemään hyviin elokuvarooleihin Hollywoodissa. Tällä hetkellä hän tähdittää Dallas-saippuasarjan uusintaversiota.

Nyt 32-vuotias kaunotar poseeraa Latina-lehden kannessa varsin antavassa paidassa. Jordana nähdään otoksessa vaatteessa, jonka syvään uurrettu kaula-aukko ei paljoa neitokaisen avuja peittele. Kyseisen lehden numerossa tähti tunnusti olevansa muun muassa valmis äitiyteen.

jordanabrewster25012013

Dallas-televisiosarja kuuluu saippuaoopperoiden kulttiklassikoihin. Vuosina 1981 – 1991 Suomessa esitetty ohjelma kertoi Ewingin öljyperheestä. Viime vuonna sarjaan tehtiin lisää jaksoja, ja ohjelmassa nähdään paraikaa uusi Ewing-sukupolvi. Ohjelmaa tähdittävät muun muassa Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Julie Gonzalo ja Jordana Brewster.