Pihla Viitala ihastutti Hollywood-bileissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaiset näyttelijät ovat viime aikoina onnistuneet pääsemään näyttäviin Hollywood-rooleihin. Samuli Edelmann hätkähdytti vastikään Tom Cruisen tähdittämän Mission: Impossible – Ghost Protocol -elokuvan pahiksena.

Näyttelijätär Pihla Viitala taas teki roolityön Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvassa. Nyt suomineito on ikuistettu elokuvan Los Angelesin ensi-illassa punaisella matolla. Tyylikkääseen tummasävyiseen mekkoon pukeutunut Pihla säväyttää kuvissa hillityn tyylikkäänä.

Suomalainen näyttelijäkaunotar nähdään kyseisessä elokuvassa muun muassa Jeremy Rennerin, Gemma Artertonin ja Famke Janssenin rinnalla. Hän esittää klassikkosatu Hannun ja Kertun uudessa tulkinnassa Mina-nimistä roolihahmoa. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 8. helmikuuta.