Shauna Sandin silikonipallot hädin tuskin peitossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sand oli aiemmin naimisissa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan näyttelijän Lorenzo Lamasin kanssa. Sittemmin neito erosi ja löysi uuden aviomiehen itseään hurjasti nuoremmasta Laurent Homburgerista.

Parin suhde on ollut varsin myrskyisä, mutta nyt he näyttävät kuitenkin jälleen viihtyvän yhdessä. 41-vuotias povipommi kuvattiin miehineen Miami Beachilla. Shauna oli varustautunut kävelyhetkeen varsin seksikkäällä asulla, joka ei hänen silikonirintojaan peitellyt.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.