Hämmentävä tatuointitrendi: Anaalitatuointi peräaukon ympärille

Lifestyle · Stara.fi

Tatuointi on lähes aina lopullinen ja pysyvä, joten niiden ottamista kannattaa pohtia huolella. Tatuointien pysyvyyden takia lopputulosta on haasteellista muuttaa jälkikäteen, mutta silti alalla nähdään aika ajoin uusia trendejä.

Viime kuukausina maailmalla on ihmetelty alati yleistyvää trendiä ottaa tatuointi ”sinne minne aurinko ei paista”, eli peppuun. Eikä nyt puhuta pakaroista, vaan peräaukon ympäryksestä. Anaalitatuointien veikataan olevan alan seuraava hitti.

Anaalitatuoinnit nousivat otsikoihin jo viime vuoden elokuussa, kun niitä tehtiin ja esiteltiin South Florida Tattoo Expo -tapahtumassa Yhdysvalloissa. Sittemmin esimerkiksi Reddit-sivustolla on julkaistu kuvia lukuisista anustatuoinneista, joihin on esimerkiksi kirjoitettu kantajansa poikaystävän nimi.