Muistatko Dharma & Gregin? Näin seksikäs Jenna Elfman on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun Dharma & Greg -televisisarjan naispääosassa näyttelevä Jenna Elfman on viettänyt jo vuosia poissa julkisuuden valokeilasta perustettuaan perheen ja keskityttyään sittemmin pääasiassa perhe-elämään.

Nyt Jenna on päätynyt pitkästä aikaa paparazzikuviin oltuaan juhlimassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Chateau Marmont -hotellissa. Neitokainen näyttää edelleen lähes samalta kuin kymmenen vuotta aiemmin.

41-vuotias Jenna Elfman tuli tunnetuksi viimeistään Dharma & Greg -televisiosarjasta, josta tuli suuri hitti myös Suomessa. Jenna on naimisissa Bodhi Elfmanin kanssa. Aviomies vieraili vaimonsa Dharma & Greg -televisiosarjan kahdessa jaksossa vuosina 1998 ja 2001. Molemmilla kerroilla tosin eri rooleissa. Jenna nähtiin aiemmin pääosassa myös Courting Alex -komediasarjassa. Bodhi on myös näyttelijä, ja hänet on nähty valkokankaalla esimerkiksi elokuvissa Collateral, Love Hollywood Style sekä useissa televisiosarjoissa.