Jwoww ei juuri sulojaan peittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jersey Shore -realityohjelmasta tunnettu televisiokaunotar Snooki synnytti äskettäin esikoislapsensa, minkä jälkeen raskauskilot karisivat nopeasti tähden vartalolta. Sittemmin hän värjäsi hiuksensa leiskuvan punaisiksi.

Nyt Snookin paras ystävä Jwoww on poseerannut punaisella matolla RuPaul’s Drag Race -tapahtumassa, jonne realitytähti oli pukeutunut varsin antavaan asuun. Jenni ei nimittäin ainakaan yrittänyt piilotella muhkeita muotojaan.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki, eli Nicole Polizzi, tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.