Matti Nykäsen katoamisen seuraus noteerattiin maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla raportoitiin suomalaisen mäkihyppääjä Matti Nykäsen mystisestä katoamisesta, kun mies ei ilmaantunut sovituille keikoille. Nyt tapaus on saanut Itävallassa erikoisen seurauksen, sillä Nykäsen katoamisen kunniaksi on kehitetty nimikkodrinkki.

mattinykanen28012013b

Matti Nykäsen oli määrä esiintyä Ravintola Mortonissa Rautalammilla lauantaina 26. tammikuuta. Kun huhut Matin katoamisesta alkoivat päivällä liikkua antoi se inspiraation Mortonin ravintolapäällikölle Jarna Kaplakselle kehittää illan teemaan sopiva uusi drinkki, Mäkimiehen mysteeri.

Drinkki ja ravintola Morton noteerattiin eilen sunnuntaina useissa itävaltalaisissa verkkojulkaisuissa ja muun muassa Kurier-lehdessä.Juoman saksankielinen nimi on Des Schanzenmannes Mysterium.

mattinykanen28012013a