Miley Cyrus rohkeasti ilman paitaa ja rintaliivejä kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen Disney-televisiotähti Miley Cyrus tunnetaan myös laulajana. Neitokaisen tuorein albumi Can’t Be Tamed julkaistiin vuonna 2010, mutta sittemmin hän on keskittynyt lähinnä näyttelijäuraansa.

Hiljattain Miley vihjasi Twitter-blogissaan työstävänsä parhaillaan uutta levyä. Nyt teinitähtenä alkujaan tunnetuksi tullut Miley Cyrus yllättää faninsa poseeraamalla varsin rohkeassa kuvassa. 20-vuotias näyttelijä-laulaja nähdään nimittäin tuoreessa Cosmopolitan-lehden kannessa ilman paitaa, yllään vain auki oleva valkoinen bleiseri.

mileycyrus28012013

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.