Myleene Klass suuntasi autiolle rannalle – ei saanut rauhaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta Hear’Say -yhtyeestä. Äskettäin neitokainen lomaili perheensä kanssa Antiguan saarella Karibianmerellä ja julkaisi kuvan takapuolestaan, jossa oli kymmeniä hyttysenpuremia.

Parhaillaan Myleene on jälleen lomalla yhdessä lastensa kanssa. Tällä kertaa heidät kuvattiin nautiskelemassa aurinkoisesta kelistä syrjäisellä ja autiolla rannalla. Paparazzit löysivät neitokaisen ja ikuistivat hänet välittömästi bikinikuviin.

34-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.