Tamara Ecclestonen vesiraja millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -sarjan johtaja Bernie Ecclestonen esikoistytär Tamara Ecclestone on tunnettu nimi viihdelehdissä. Hänen seurustelujaan ja paljastelujaan on seurattu viime vuosina tiiviisti, ja neitokainen on tarjonnut tasaiseen tahtiin juttuaiheita.

Nyt Tamara Ecclestone on kuvattu Lontoossa, jossa hän oli saapumassa viettämään iltaa Movida-klubille. Neitokaisen bilemekko oli kuitenkin niin lyhyt, että intiimit paikat pysyivät vain hädin tuskin piilossa.

28-vuotias Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.