Tuhannet One Direction -fanit tempaisevat Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevana lauantaina 2. helmikuuta kello 15.00 suuri joukko One Direction -faneja kokoontuu tanssimaan Helsingin Kamppiin tavoitteenaan saada yhtye Suomeen. Tapahtumaan on osallistumassa arviolta yli tuhat poikabändin fania.

Ensimmäinen One Direction Flash Mob järjestettiin Helsingissä toukokuussa 2012, jolloin reilut 300 fania saapui paikalle. Suomalaiset 1D-fanit tempaisivat myös Take Me Home -albumin julkaisupäivänä 9. marraskuuta 2012.

15 miljoonan myydyn levyn rajapyykin ylittänyt One Direction on tämän hetken suosituin poikabändi. Brittien X Factorista suureen suosioon noussut yhtye on julkaissut kaksi albumia ja rikkonut matkan varrella lukuisia ennätyksiä. One Direction on ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi.