Suomalaishurjapään TV-ohjelma leviää maailmalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen freestyle motocross -ammattilaisen realitysarja Jussi Seljas Showdown on päässyt kansainväliseen levitykseen Euroopassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Kanavana on Extreme Sports Channel. Suomessa sarja on nähty Jim-kanavalla.

Showdown esitettiin kokonaisuudessaan Iso-Britanniassa viime viikonloppuna ja maaliskuussa ohjelma nähdään jakso kerrallaan Ranskassa ja Puolassa. Showdown on editoitu kansainvälisessä versiossaan neljään jaksoon, kun Suomessa jaksoja oli kahdeksan.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Jokaisessa neljässä jaksossa Jussi suorittaa kaksi stunttia. Stuntteina nähdään esimerkiksi hyppy Kemin lumilinnan yli, kerrosvoileipähyppy Tahkon laskettelurinteessä ja kohtalokas moottorikelkkavoltti Messilässä. Sarjan vierailevina tähtinä nähdään muun muassa Tommi Mäkinen, Matti Räty ja Valtteri Paunonen.

Ohjelma on tehty yhteistyössä suomalaisen energiajuoma Batteryn kanssa. Battery on tänä vuonna myös lifestyle-ralli Gumball 3000:n virallinen energiajuoma.