Katie Pricen hääseremonia rannalla – silikonit pursuivat hääpuvusta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen kohujulkkis ja povipommi Katie Price meni äskettäin pikavauhtia kihloihin ja naimisiin strippaaja Kieran Haylerin kanssa. Pariskunta ikuisti näyttävät rantahäänsä lehtikuvaajien kameroille.

Nyt verkossa on julkaistu otoksia kohutun pariskunnan Karibian paratiisihäistä ja romanttisesta lemmenlomasta. Katie Price nähdään kuvissa valkoisessa häämekossa, jonka yläosa on tuoreelle vaimolle hyvin tiukka. Povipommin rintamus nimittäin pursuaa paljastavan häämekon yläosassa. Avioitunut kaksikko nautiskeli auringosta rannalla läheisissä tunnelmissa.

Katie Price tunnettiin aiemmin Jordan-taiteilijanimellään. Glamourmalli on ollut aiemmin naimisissa poptähti Peter Andren ja vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hänellä on kolme lasta: Harvey, Junior Savva ja Princess Tiaamii. Julkkiskaunotar on tienannut huiman omaisuuden muun muassa realitysarjoilla ja kirjoilla. Hänen omaisuutensa uskotaan olevan noin 45 miljoonaa puntaa, eli 57 miljoonaa euroa.