Fanit uhkaavat poikabänditähden salarakasta: ”Löydämme ja tapamme sinut!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

One Direction -poikabändin 20-vuotias jäsen Zayn Malik on ryvettynyt viime päivinä seksiskandaalin keskiössä. Nuoren popparin väitetään harrastaneen seksiä kauniin tarjoilijattaren kanssa bileillan aikana.

Laulajakomistus väitti seksikumppanilleen olleensa sinkku, vaikka hänellä on tyttöystävä. Nyt One Direction -yhtyeen fanaattisimmat fanit ovat lähettäneet Zayn Malikin väitetylle seksikumppanille tappouhkauksia. Australialainen Courtney Webb -niminen nainen on joutunut kohtaamaan ihailijoiden negatiivisia haukkuja ja kommentteja, kun hän paljasti intiimin yön tapahtumat medialla. Alla otteita raivostuneiden fanien Twitter-kommenteista.

– AION LÖYTÄÄ TUON COURTNEY WEBBIN JA VIILTÄÄ HÄNET, ”ZayNeedsMe-käyttäjä kirjoitti blogissaan.

– Courtney Webb… Me tulemme löytämään sinut. Sen jälkeen tapamme sinut. Terveisin One Direction -fanit, Izzy Box -niminen käyttäjä kommentoi.

– Olette niin idiootteja, jos luulette Zaynin pettäneen Perrietä. Aion metsästää sen naisen ja ehkä tappaa hänet, eräs fani kirjoitti The Mirror -sivuston mukaan.

– Aion tappaa Courtney Webbin, jos hän aiheutti Zaynin ja Perrien eron. H*ora tiesit, että hän on varattu. Halua vain rahaa ja mainetta, Love_1d94 kirjoitti Twitterissä.

Australialainen blondikaunotar Courtney Webb väitti harrastaneensa viime viikolla seksiä Zayn Malikin kanssa popparin 1,7 miljoonan euron arvoisessa luksuskämpässä. Naisen mukaan he flirttailivat toisilleen bileillan aikana useiden tuntien ajan ennen kuin he siirtyivät makuuhuoneen puolelle peuhaamaan.

Webb ikuisti kännykällään otoksia nukkuvasta Malikista, ja julkaisi ne verkossa. Sittemmin hän haukkui popparin maasta taivaisiin, sillä hän valehteli tarjoilijattarelle olleensa tapahtuneen aikaan sinkku. Salarakkaan mukaan Zayn Malik on ”totaalinen p*skakasa”.

Brittiläinen 20-vuotias Zayn Malik on yksi One Direction -yhtyeen viidestä jäsenestä. Nuorukainen osallistui vuonna 2010 X Factor -ohjelman seitsemännelle tuotantokaudelle, jossa hän ei kuitenkaan menestynyt soololaulajana. Viihdemoguli Simon Cowell yhdisti viisi supertähteydestä haaveilevaa poikaa One Direction -yhtyeeksi. Zayn Malik nousi aikoinaan otsikoihin, kun hän deittaili kuusi vuotta vanhemman X Factor -kilpailijan kanssa.