Näyttelijä haukkui portsaria homoksi – verinen tulos poliisin kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aika ajoin erityisesti miespuoliset näyttelijät ajautuvat syystä tai toisesta väkivaltaisiin välikohtauksiin. Nyt vuorossa on ollut amerikkalainen näyttelijä Jason London, joka päätyi lopulta verisenä viettämään yönsä poliisiputkassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

40-vuotias Jason London oli sunnuntaina juhlimassa railakkaasti Arizonan Scotsdalessa, kun hän ajautui välikohtaukseen ravintolan järjestyksenvalvojan kanssa. Hänen kerrotaan lyöneen portsaria, joka ei suostunut pyytämään anteeksi, että oli aivastanut näyttelijän päälle.

Dazed and Confused -elokuvasta tuttu London äityi tämän jälkeen huutelemaan homoviittauksia portsarille, jonka pinna ilmeisesti katkesi. Lopulta näyttelijä vietiin poliisiautolla kasvo verillä putkaan, jossa hänen huomattiin laskeneen myös alleen. The Hollywood Gossip kertoi tänään, että London raivosi myös häntä auttamaan hälytetyille ensihoitajille ja poliisille sekä kertoi poliisille olevansa ”vi*un rikas ja kuuluisa näyttelijä”.