Jennifer Lawrence sairastui vakavasti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tämän hetken kuumimpiin naisnäyttelijöihin lukeutuva Jennifer Lawrence on ollut viime aikoina kovassa nosteessa muun muassa uuden Unelmien pelikirja -elokuvansa vuoksi. Neitokainen sai kyseisen elokuvan roolistaan Oscar-ehdokkuuden.

Nyt 22-vuotias Jennifer Lawrence on sairastunut keuhkokuumeeseen. Näyttelijäkaunotar joutui perumaan lukuisia työtapaamisiaan ja -tehtäviään sairauden takia. Hän ei esimerkiksi pystynyt osallistumaan viikonloppuna Australian Academy of Cinema and Television Arts -palkintogaalaan. Naisen kollega Jacki Weaver kävi hakemassa Jennifer Lawrencen palkinnon lavalta.

– Jenniferillä on keuhkokuume. Otan tämän pystin vastaan. Jennifer toivoisi olevansa täällä, mutta hän on todella sairas, Jacki Weaver kertoi lehdistölle Female First -sivuston mukaan.

Jennifer Lawrence on kuitenkin parantunut jo nopeaa vauhtia, sillä hänet nähtiin eilen SAG-palkintogaalassa. Neitokaisen mukaan hän ei ole vielä täysin kunnossa. Hän sai palkintogaalassa parhaan naisnäyttelijän palkinnon.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten Nälkäpeli, X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Jennifer Lawrence erosi hiljattain brittiläisestä poikaystävästään Nicholas Houltista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Sittemmin hänen huhuttiin deittailevan vastanäyttelijänsä Bradley Cooperin kanssa, mutta kaksikko on kiistänyt romanssihuhut.