Justin Bieber kouri teinitytön rintaa fanikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber erosi taannoin kahden vuoden seurustelun jälkeen tyttöystävästään Selena Gomezista. Sen jälkeen hänellä on mennyt lujaa monin tavoin, mutta nyt teinipoppari on päätynyt erittäin kyseenalaiseen kuvaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Sinkkuna viihtyvä Justin Bieber on nyt aiheuttanut pahennusta, sillä verkossa leviää valokuva, jossa Bieber poseeraa nuoren faninsa kanssa. Kuvassa teinitähti nähdään suutelemassa faniaan poskelle, ja samaan aikaan hänen oikea kätensä kourii tytön rintaa.

Kohukuva on peräisin Miamissa järjestetystä Justin Bieberin Meet & Greet -fanitapaamisesta. Bieberin fanit ovat selitelleet kourimista sillä, että laulaja olisi yrittänyt halata tyttöä ja käsi olisi vahingossa osunut rintojen alueelle. Fani tuskin pani tilannetta pahakseen oli sen syy mikä tahansa.