Marianne Kallio fantasiastaan: ”Se ei olisi lasten silmille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

TV5:lla esitettävästä Tallinna-sarjasta tutuksi tullut mallikaunotar 18-vuotias kohumalli Marianne Kallio on ollut Suomen medioissa viime aikoina esillä esimerkiksi voittamalla Miss Festivaali -kilpailun, hankkimalla äidin maksamat silikonirinnat ja kertomalla mallipiirien seksuaalisesta ahdistelusta.

Nyt neitokainen on kertonut kuulumisiaan Urheiluviikko-julkaisulle. Marianne paljasti, että erityisesti jääkiekkotähti Tuomo Ruutu on hänen kuumien fantasioidensa kohde.

– Jos saisin vapaat kädet sidotun Tuomon ympärillä, se ei olisi lasten silmille. Käsittelyni jälkeen Tuomo pitäisi varmasti taluttaa jäähypenkille viilentymään – ainakin 2+2 olisi paikoillaan. Toisaalta voisihan luistin kulkea paremminkin, kun on kevyempi olo, Marianne Kallio kommentoi verkkolehdelle.