Miss Helsinki -finalistit rohkeissa alusasuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa järjestetään perinteikkään Miss Suomi -kilpailun lisäksi myös kymmeniä muita missikilpailuja ja -äänestyksiä, joista eräs on Staran vuosittainen Miss Pop. Tänä iltana jaetaan Helsingissä pääkaupungin kauneimman missikaunottaren Miss Helsinki -titteli.

Miss Helsinki -kilpailijat esiteltiin taannoin Helsingissä järjestetyssä tilaisuudessa, ja nyt näyttävät kaunottaret poseeraavat juuri ennen kisan finaalia rohkeissa läpikuultavissa alusasuissa. Miss Helsinki 2013 valitaan tänään Helsingin Apollossa, ja kisan tuomaristossa ovat mukana muun muassa Janne Kataja, Sara Chafak ja Anni Uusivirta.

Miss Helsinki 2013 kilpailijat:

1. Kelly Kalonji 166 cm

2. Marianne Hirvelä 167 cm

3. Leina Ogihara 168cm

4. Sara Kaistinen 170 cm

5. Mira Huttunen 172 cm

6. Adeliina Kaasalainen 172 cm

7. Miriam Concalves 173 cm

8. Krista Niskanen 175 cm

9. Iina Immonen 176 cm

10. Carola Miller 178 cm

Meikit: NVEY / Ann-Mari Pathjew ja Terhi Backström

Hiukset: Studio Gyyli / Inka Lehtiluoto ja Lotta Kangas

Kynnet: SpaRitual

Sprayrusketus: Sun Studio Ergoline

Alusvaatteet: Ladyshop.fi

Hunnut: Meslew

Korut: Ibero