Myleene Klass voisi olla seksikkäin äiti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass nousi alunperin tähdeksi Hear’Say -yhtyeestä. Alkuvuodesta hän lomaili perheensä kanssa Antigualla ja julkaisi kuvan takapuolestaan, jossa oli kymmeniä hyttysenpuremia.

Viime päivinä Myleene on jatkanut lomailuaan Karibialla yhdessä perheensä kanssa. Hänet kuvattiin nautiskelemassa vauhdikkaasta lomapäivästä bikineissä uima-altaalla, jossa myös molemmat lapset innostuivat peuhaamaan äitinsä kanssa.

34-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.