Naisen takapuolesta löytyi karu yllätys – jättipeppu ei ollutkaan luomua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden salakuljetus on usein tuottoisaa puuhaa, jossa kiinni jäämisen riski on kuitenkin suuri. Siitä huolimatta monet yrittävät salakuljettaa huumausaineita rajojen yli mitä erikoisemmin keinoin. Nyt Yhdysvaltojen tulli on törmännyt erikoiseen tapaukseen.

Kerroimme aiemmin, että muhkeat latinopeput ovat nykyisin muotia. Yhdysvaltojen tulli kiinnitti nyt huomiota kahden Dominikaanisesta tasavallasta New Yorkiin saapuneen amerikkalaisnaisen poikkeuksellisen muhkeisiin peppuihin. Tullin koirakin kiinnostui naisista, joten heidät otettiin tarkempiin tutkimuksiin.

Tullin suorittamissa ruumiintarkastuksissa neitokaisten takapuolten muhkeuden syy lopulta paljastui, sillä he olivat pukeneet ylleen roudarinteipistä tehdyt ”vaipat” ja täyttäneet ne kokaiinilla, The New York Post uutisoi. Yhteensä kokaiinia löytyi peräti 6,5 kiloa.