Nicole Kidman vannoo: ”Ei enää ikinä botoxia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Australialainen näyttelijäkaunotar Nicole Kidman tunnettiin pitkään lähinnä Tom Cruisen vaimona, mutta elokuvatähtien avioeron jälkeen hänen uransa lähti 2000-luvulla nousukiitoon. Tähti nähdään pian Suomen valkokankailla kohutussa The Paperboy -elokuvassa.

Nyt Nicole Kidman on paljastanut, ettei hän aio enää koskaan korjata ihonsa virheitä plastiikkakirurgisilla operaatioilla. Naisen mukaan hän on silottanut ryppyjään botoxilla, mutta tulevaisuudessa hän unohtaa kyseiset kauneuspistokset. Kidman haluaa nimittäin kontrolloida kasvojensa lihasten liikkeitä, eikä antaa botoxin ikään kuin jähmettää niitä.

– Ei enää kauneusleikkauksia minulle. Olen kokeillut botoxia, valitettavasti. Onneksi sen vaikutus väheni, ja pystyn jälleen liikuttamaan kasvojani, Nicole Kidman kertoi La Repubblica -lehdelle.

Nicole Kidman on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa Sunday Rosen vuonna 2008 Nashvillessä. Kaksi vuotta myöhemmin he saivat sijaissynnyttäjän avulla Faith Margaret -nimisen tyttövauvan.

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia. Näyttelijäkaunotar joutui taannoin lihotuskuurille The Paperboy -elokuvaroolia varten.