Yläosaton Pamela Anderson kääriytyi pyyhkeeseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Legendaarinen povipommi Pamela Anderson saavutti miltei kulttimaineen 1990-luvulla Baytwatch-televisiosarjan blondina rantababena. Viime vuosina tähti on kieriskellyt taloudellisissa ongelmissa, jotka ovat ajaneet hänet hakemaan apua psykiatrilta.

Ennen kuin vuonna 1967 syntynyt Pamela oli ehtinyt ottaa ensihenkäystään, eräs toinen vaalea povipommi oli jo noussut kansainväliseksi seksisymboliksi. Kyse on tietenkin ranskalaisesta Brigitte Pardotista, jota voidaan pitää jonkinasteisena Andersonin esikuvana. Nyt Pamela on julkaissut Twitter-blogissaan otoksia, joissa hän muistuttaa huomattavan paljon eurooppalaista elokuvalegendaa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

45-vuotias tähti nähdään esimerkiksi otoksessa, jossa hän on verhonnut paljaat rintansa pelkkään pyyhkeeseen. Tämän lisäksi hänet nähdään kuvissa muun muassa glamourhenkisessä lyhyessä mekossa, ja yläosattomana pelkkien farkkushortsien kera.

Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Povipommi on viihtynyt myös muun muassa mallikomistus Marcus Schenkenbergin ja rokkari Kid Rockin käsipuolessa. Pamela Anderson teki 90-luvulla Tommy Leen kanssa häämatkallaan seksivideon, joka vuoti verkkoon ja nousi useilla pornosivustoilla katsotuimmaksi seksivideoksi.