Pihla Viitalan tähdittämän Hollywood-elokuvan kuvauksissa kävi pahasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijäkaunotar Pihla Viitala näyttelee suuren budjetin Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvassa Mina-nimistä roolihahmoa, jolla on muun muassa intiimi kohtaus näyttelijäkomistus Jeremy Rennerin kanssa.

Nyt naispääosaa esittävä Gemma Arterton paljasti järkyttävän tapauksen elokuvan kuvauksista. Näyttelijättären mukaan eräs naispuolinen stunt-näyttelijä nimittäin loukkaantui vakavasti toimintakohtauksen aikana. Artertonin stunttinaisen putoaminen rakennuksesta päättyi rajusti, kun ruosteinen naula upposi naisen korvan taakse. Naula ei onneksi osunut stunttinaisen aivoihin.

– Elokuvassa on kohtaus, jossa roolihahmoni heitetään seinän läpi ja hän putoaa useita kerroksia. Stunttinainen loukkaantui vakavasti kohtauksen kuvaamisen aikana. Ruosteinen naula upposi hänen päähänsä lähelle aivoja. Onneksi hän on nyt ok, Gemma Arterton kertoi Sydney Daily Telegraph -lehdelle.

Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 8. helmikuuta. Fantasiaelokuvassa nähdään lukuisia Hollywood-tähtiä kuten Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen ja Peter Stormare. Pihla Viitala esiintyi äskettäin elokuvan Los Angelesin ensi-illan punaisella matolla hillityn tyylikkäänä. Elokuvan on ohjannut norjalainen Tommy Wirkola, jolla on suomensaamelaiset sukujuuret.