Ruotsin Vain elämää -suosikki Darin tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä Ruotsin Vain elämää -ohjelman suosikiksi noussut Darin julkaisee uuden Exit-albuminsa 22. helmikuuta. Levyltä lohkaistu single Playing With Fire nousi taannoin suoraan Ruotsin iTunesin ykköseksi.

Ensimmäinen maistiainen Darinin uudelta levyltä oli viime kesänä julkaistu sinkku Nobody Knows, joka oli Ruotsin iTunes ykkösenä viikkotolkulla. Darin työsti albumiaan Los Angelesissa huipputuottajien kanssa, joihin lukeutuvat Jim Beanzin lisäksi muun muassa Sacha Skarbek, Toby Gad ja Busbee.

Darin nousi suureen suosioon Ruotsin Idols-ohjelman kautta vuonna 2004 vain 17-vuotiaana ja teki sen jälkeen kansainvälisen läpimurron. Taitava laulaja ja hittinikkari valloitti radioiden soittolistan kärkipaikat ja hurmasi energisillä livevedoillaan. Tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat Suomessakin paljon radiosoittoa saaneet Who’s That Girl ja Step Up, jotka nousivat valtavaan suosioon myös muualla Euroopassa.

Darin on julkaissut viisi albumia, jotka ovat kaikki myyneet platinaa. Nuoresta iästään huolimatta Darin on saavuttanut enemmän kuin moni artisti koko uransa aikana; platinalevyjä, radiohittejä, kiertueita, Grammis-palkinnon sekä useita muita musiikkialan tunnustuksia.