Aviomies hakkasi Jenelle Evansin? ”Fyysistä väkivaltaa vuoden ajan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuin teiniäiti Jenelle Evans tuntuu olevan jatkuvasti kohuotsikoissa rakkauskiemuroidensa ja päihdesekoilujensa merkeissä. Toista lastaan parhaillaan odottava neitokainen kiidätettiin taannoin sairaalaan keskenmenoepäilyn vuoksi.

Nyt 21-vuotias Jenelle Evans syyttää uutta aviomiestään Courtland Rogersia pahoinpitelystä. Teiniäidin uskotaan joutuneen sairaalaan, koska hänen miehensä pahoinpiteli nuorta naista fyysisesti. Realitytähti teki heti sairaalasta päästyään rikosilmoituksen, jossa hän väittää 27-vuotiaan Rogersin pahoinpidelleen häntä ja heidän syntymätöntä lastaan.

– Courtlandia syytetään korkeimman asteen pahoinpitelyistä. Jenelle on kärsinyt koko suhteen ajan fyysisestä väkivallasta. Mies voi saada 150 päivän vankeustuomion, realitytähden asianajaja Dustin R.T. Sullivan kertoi E! News -sivustolle.

Pitkään realitytähden asianajajana työskennelleen Sullivanin mukaan teiniäiti ei suostu enää kohtaamaan väkivaltaa. Lakimies paljasti, että Jenelle Evans on kokenut viime aikoina kovia. Courtland Rogers kiisti pahoinpitelyväitteet Radar Online -sivustolle. Miehen mukaan hän ei ole todellakaan käynyt vaimoonsa käsiksi. Jenelle Evans kertoi hakevansa avioeroa Twitter-blogissaan.

– Haen avioeroa niin pian kuin mahdollista. Sinä v*tun ihminen lähdet kaupungista, kun minulla epäillään keskenmenoa? Haista v**tu, sinä v*tun paskakasa, Jenelle Evans kirjoitti verkossa.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.