Supertähti Avicii saapuu Suomeen – ulkoilmakonsertti Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dancemusiikin suurimpiin tähtiin lukeutuva Avicii saapuu Staran juuri saamien tietojen mukaan ensi kesänä Suomeen. Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan ulkoilmakonsertti järjestetään Helsingin Suvilahdessa kesäkuun alkupuolella.

24-vuotias AVCII on nuoresta iästään huolimatta luonut jo erittäin merkittävän uran. Madonnan, Tieston ja David Guettan kanssa yhteistyötä tekevä supertähti on tämän hetken tanssimusiikin kuumimpia nimiä, sillä hänen hittinsä ovat hallinneet soittolistoja ympäri maailmaa.

Avicii on julkaissut useita singleja ja remiksauksia, jotka ovat kaikki päätyneet listojen kärkeen. Hittiensä myötä hänestä on tullut yksi tämän hetken kysytyimmistä esiintyjistä, joka yksin täyttää suurimmat klubit ja festivaalien päälavat.