Lady Gaga rukoili yökerhopalon uhrien puolesta Twitterissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga on kierrellyt ahkerasti maailman esiintymislavoja. Persoonallisesta tyylistään, rohkeista asuistaan ja kommenteistaan tunnettu laulajatar valmistautuu parhaillaan tulevan ARTPOP-levynsä julkaisuun.

Lady Gaga tunnetaan tähtenä, joka ottaa usein kantaa maailmalla tapahtuviin ajankohtaisiin asioihin. Nyt tähti on ilmaissut osanottonsa brasiliaisessa yökerhossa tapahtuneet tulipalon uhreille. Lady Gaga lisäsi Twitter-tililleen kuvan, jossa hän rukoilee uhrien puolesta.

– Lähetän rukoukseni niille, jotka menettivät perheenjäseniä ja ystäviä tulipalossa. Ajattelen teitä tämän tragedia johdosta, Lady Gaga twiittasi.

Laulajatar myös paljasti, että yksi hänen ”pikku hirviöikseen” kutsutuista faneistaan kuoli tapaturmassa. Tulipalo tapahtui Brasilian Santa Mariassa viime lauantaina 26. tammikuuta. Onnettomuus vaati jopa 232 juhlijan hengen.