Nina Agdal seksikkäänä mainosvideon kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal on kovassa nosteessa malliurallaan. Hän on nyt päässyt Carl’s Jr. ja Hardee’s -pikaruokaketjujen mainoskasvoksi. Neitokainen nähdään uuden mainosvideon kuvauksissa seksikkäänä hampurilainen kädessään.

Öljytty Nina esittelee maittavien ruokatuotteiden lisäksi videolla timmiä, ruskettunutta kroppaansa. Malli maistelee muun muassa kommenttiraidan lomassa ruokaansa nautinnollinen ilme kasvoillaan.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.