Arman Alizad tukalasta kuvausreissusta: ”Aseistetut vartijat umpijurrissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen televisiotähti Arman Alizad tunnetaan nykyisin jo ympäri maailmaa huippusuosion saaneesta Kill Arman -realityohjelmasta, jossa mies kiertää ympäri maailmaa eksoottisissa kohteissa tutustumassa maailman kovimpiin taistelulajeihin.

Eilen Alizad kertoi kokemuksistaan Tampereen nuorkauppakamarin tilaisuudessa. Stara tapasi parhaillaan sarjansa kolmatta tuotantokautta kuvaavan Armanin, joka paljasti, että kuvausmatkat eivät ole aina olleet kovinkaan turvallisia.

– Vaaratilanteita on ollut vaikka kuinka paljon. Esimerkiksi Etiopiassa ajettiin Addis Abebasta kolme vuorokautta autolla yötä päivää. Sit päästiin paikkaan, jossa asuu Suri-heimolaisia. Heitä on noin 150.000 maailmassa enää. Osa niistä ei ollut koskaan länsimaisia nähnyt, Arman Alizad kertoi.

– Kun me mennään sinne alueelle, niin auto hidastaa ja ikkunat avataan, kun niitä voi tulla sieltä yhtäkkiä vaan puskasta. Ne tulee siihen auton viereen ja rupee kokeilemaan ja koskettelemaan. Se oli se ensikohtaaminen. Kaikilla oli Kalashnikovit. Siellä eletään alasti, mutta niillä on sit rynkky selässä.

– Meillä oli siitä yli vuorokauden matka lähimpään paikkaan, josta olisi voinut soittaa kännykällä. Meidän aseistetut vartijat oli niin umpijurrissa koko sen ajan. Niillä oli kans rynkyt, niin piti tsiigaa koko ajan että onko varmistin päällä. Ne oli niin hirveässä kuosissa, että ei mitään järkeä.